Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.rexprint.ro este un site comercial, proprietate a Vlad Ionut Alexandru PFA., avand numar de inregistrare in Registrul Comertului F23/807/28/11/2011, CIF: 29392263, cu sediul social in Sos. Snagov, nr. 19A, Snagov, Ilfov, care permite efectuarea de comenzi de tablouri online. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Vlad Ionut Alexandru PFA. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.rexprint.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.

Pe site-ul www.rexprint.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma Vlad Ionut Alexandru PFA nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitateasi confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

A. Vizitatori

1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face comenzi on line.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.rexprint.ro, pot face comenzi si cereri de oferte. Vlad Ionut lLexandru PFA garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.rexprint.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.rexprint.ro vor permite firmei Vlad Ionut Alexandru PFA sa: - identifice utilizatorii serviciilor sale;  - contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul. Membrii www.rexprint.ro vor primi periodic informari despre ofertele speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. Vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!

Orice persoana care viziteaza site-ul www.rexprint.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: Firma Vlad Ionut Alexandru PFA sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre firma Vlad Ionut Alexandru PFA in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor si plasarea comenzii

Obligatiile se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.rexprint.ro. Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul prin comanda online si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.

4. Modalitatea de plata si livrare

Caracteristicile produselor si preturile aferente sunt descrise pentru fiecare in pagina din care se face trimitere catre comanda ferma. Odata trimis produsul in cos si plasata comanda ferma, clientul este de acord cu specificatiile si pretul produsului.
4.1 Achitarea comenzilor plasate de utilizatorul site-ului se realizeaza prin: plata electronica prin intermediul cardului bancar al utilizatorului, plata ramburs, la primirea comenzii sau plata prin virament bancar, depunere numerar sau ordin de plata. Pentru plata electronica, se accepta cardurile bancare emise sub sigla Visa si MasterCard.
4.2 Platile electronice prin card bancar, efectuate prin intermediul website-ului, vor fi procesate pe serverele puse in functiune si exploatate de Mobilpay si in consecinta www.rexprint.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul bancar al utilizatorului si/sau alte date bancare sau personale ale utilizatorului.
4.3 In vederea efectuarii platilor electronice prin card bancar, vor fi aplicabili termenii si conditiile aferente serviciilor de plata prin card bancar si decontare electronica furnizate de Mobilpay, prin intermediul serverelor si website-urilor puse in functiune si exploatate de acestia.
4.4 Vlad Ionut Alexandru PFA nu are nicio raspundere in cazul utilizarii ilegale a cardurilor bancare.
4.5 In cazul in care, din diferite motive, efectuarea platii electronice prin card bancar este refuzata si/sau nu este operata, utilizatorul nu va putea finaliza comanda si in consecinta nu va exista nicio obligatie in sarcina www.rexprint.ro.
4.6 Vlad Ionut Alexandru PFA nu este responsabil pentru nerealizarea platilor electronice prin intermediul cardului bancar sau pentru blocarea unor sume de bani ai utilizatorului care rezulta din activitatea operatorilor de prelucrare a platilor electronice sau a furnizorului de servicii de internet al utilizatorului.
4.7 In cazul platii prin banca (virament, ordin de plata sau depunere de numerar) livrarea comenzii poate fi intarziata pana se va confirma de catre banca inregistrarea platii.

5. Dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

6. Litigii.

Prin folosirea site-ului www.rexprint.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si firma Vlad Ionut Alexandru PFA se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Dispozitii finale

Vlad Ionut Alexandru PFA isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.rexprint.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Vlad Ionut Alexandru PFA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.rexprint.ro, indiferent de natura acestor legaturi.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.